Ninja CREAMi Ice Cream & Frozen Dessert Maker NC300UK - favorable buying at our shop (2024)

Eigenschappen

Ninja CREAMi Ice Cream & Frozen Dessert Maker NC300UK - favorable buying at our shop (1)

Vullen, vriezen, verwerken, genieten

Vul een dessertbakje met ingrediënten en zet het 24 uur in de vriezer. Als je klaar bent om te serveren, plaats je het bakje in je Ninja CREAMi. De draaiende Creamerizer-spatel tovert je bevroren basis in slechts enkele minuten om in een romige traktatie! Creamify-technologie zorgt voor een perfecte samenstelling, elke keer weer.

Ninja CREAMi Ice Cream & Frozen Dessert Maker NC300UK - favorable buying at our shop (2)

Creëer je eigen perfecte smaken en texturen

Jouw desserts, op jouw manier. Bourgondisch, laag suikergehalte, zonder zuivel, keto of vegan; de keuze is aan jou. Het receptenboekje staat boordevol heerlijk recepten, dus je kunt direct aan de slag. Met 3 dessertbakken maak je tot 1,4 liter heerlijk ijs waar geen mens nee tegen kan zeggen. Bewaar de gevulde bakken in de vriezer zodat je altijd in slechts enkele minuten de meest heerlijke lekkernijen kunt maken!

Ninja CREAMi Ice Cream & Frozen Dessert Maker NC300UK - favorable buying at our shop (3)

Personaliseer je traktaties met mix-ins

Voeg chocoladesnippers, noten, snoep, stukjes koek, ontbijtgranen en meer toe. Het vooringestelde Mix-Ins-programma verspreidt de smaak en textuur automatisch en gelijkmatig door je bak, met precisie en controle. Je maakt in een mum van tijd je eigen heerlijke desserts.

Ninja CREAMi Ice Cream & Frozen Dessert Maker NC300UK - favorable buying at our shop (4)

Zoveel meer dan ijs

Geniet van eindeloos veel opties met 7 standaardprogramma's: Ice Cream (IJs), Gelato, Sorbet, Smoothie Bowl, Light Ice Cream (Light ijs), Milkshake en Extras. Niet alleen voor desserts: maak alles, van heerlijke ontbijtsmoothies tot lekkernijen voor na school.

Productgegevens

Maak heerlijke zelfgemaakte lekkernijen naar je eigen smaak, van lekker roomijs, romige gelato en decadente milkshakes tot zachte sorbets, frozen yoghurt en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Niet alleen voor desserts: word wakker met een lepeldikke smoothiekom als ontbijt en koel af met een fruitige sorbet als heerlijke middagsnack. Trakteer de kleintjes op een zelfgemaakte milkshake en maak je avond compleet met een heerlijke traktatie na het avondeten.

Vullen, invriezen, omroeren en opscheppen
Hoe werkt het? Het is makkelijk! Vul gewoon een van de handige dessertbakjes met ingrediënten en zet het 24 uur lang in de vriezer. Wanneer je klaar bent om te serveren, zet je het bakje gewoon in de buitenkom, bevestig je de dessertroerarm en het deksel en zet je deze in de machine. Met één druk op de knop verandert de draaiende roerarm je bevroren basis binnen enkele minuten in de perfecte textuur!
Geniet onmiddellijk van een zachte, zoete traktatie of zet het in de vriezer om er later van te genieten.

Jouw desserts op jouw manier
Maak je traktaties precies zoals jij ze lekker vindt: verwennerij, weinig suiker, zuivelvrij, keto, veganistisch, de keuze is aan jou. Je hoeft niets te gissen: er zit een receptengids in de doos, boordevol heerlijke recepten voor elke smaak.
Compleet met 3 BPA-vrije tubs om je desserts te maken en op te bergen. Je kunt tot wel 1,4 liter heerlijk ijs maken met 3 verschillende smaken tegelijk om iedereen in het huishouden tevreden te houden.

Pas je traktatie aan met extra's
Geniet van een explosie van smaak en heerlijke texturen door je hele dessert heen. Voeg na het verwerken van je bevroren basis simpelweg extra ingrediënten toe zoals chocoladeschilfers, snoepjes, noten, stukjes koekjes of ontbijtgranen. Vervolgens laat je het speciaal ontworpen Extras-programma draaien om de ingrediënten automatisch en gelijkmatig over je ijs te verdelen met precisie en controle. Maak je eigen persoonlijke traktatie die niet onderdoet voor het ijs uit de winkel!
Je kunt ook ijs dat je in de winkel hebt gekocht aanpassen; schep het gewoon in je bakje, voeg je favoriete extra's toe en draai het programma.

Perfecte textuur
De speciaal ontworpen dessertroerarm zorgt elke keer weer voor een perfecte consistentie. De roerarm beweegt automatisch omlaag door je bevroren basis en vervolgens weer naar boven voor het allerbeste resultaat. Zo worden ijsdeeltjes binnen enkele minuten omgetoverd in romige bevroren lekkernijen.

Zoveel meer dan alleen een ijsmachine
Geniet van heerlijke desserts, drankjes en lekkernijen met één druk op de knop dankzij 7 vooraf ingestelde programma's: Ice Cream, Gelato, Sorbet, Smoothie Bowl, Light Ice Cream, Milkshake en Extras.

  • Ice Cream (IJs): breng de ijssalon naar jouw keuken met op zuivel gebaseerde en veganistische ijsdesserts. Geniet van een bolletje klassieke vanille-chocolade- of kokosijs, maak een zelfgemaakte ijscoupe, geniet van pittige bevroren yoghurt vol van je favoriete smaken of vries gewoon bananen in voor zijdezacht 'bananenijs'.
  • Gelato: geniet thuis alvast van de smaak van de zomer met de heerlijke soft-serve gelato, van romige chocolade tot zonovergoten pistache.
  • Sorbet: meng fruitmengsels om de zachtste sorbets te creëren, van pittige citroensorbet tot verfrissende mangosorbet. Geniet van supersimpele resultaten met ongeacht welk fruit in blik!
  • Milkshake: van verse aardbeienshakes tot klassieke chocolademout, maak heerlijke decadente milkshakerecepten of meng je favoriete in de winkel gekochte ijs met melk om zo in een handomdraai een heerlijke no-freeze milkshake te creëren!
  • Smoothie Bowl (Smoothiebowl): combineer fruit, honing, yoghurt en andere ingrediënten zonder schuldgevoel tot een lepeldikke ontbijttraktatie; perfect om te garneren met je favoriete verse fruit en muesli.
  • Light Ice Cream (Licht ijs): maak moeiteloos ijsjes met weinig suiker of vet of gebruik suikervervangers. Perfect voor het creëren van gezondheidsbewuste traktaties en keto- of paleorecepten.
  • Extras: verdeel na het verwerken chocoladeschilfers, noten en meer gelijkmatig over je dessert met precisie en controle.

Elke functie is intelligent geprogrammeerd met een unieke draaisnelheid en tijdsduur, zodat je de perfecte textuur kunt creëren. Je kunt ook opnieuw draaien voor supergladde resultaten; perfect voor als je basis extra koud is.

Eenvoudig te gebruiken en te reinigen
Dankzij de eenvoudige bediening van het aanraakscherm kun je gemakkelijk je programma selecteren. Met een voortgangsbalk op het scherm kun je zien wanneer je van je traktatie kunt genieten! Deze gestroomlijnde, compacte machine is een stijlvolle aanwinst voor elke keuken.
De bakjes, deksels en roerarm kunnen zonder probleem in de vaatwasser gereinigd worden, of was ze met de hand in een sopje.
Inspiratie vind je in het bijgesloten receptenboekje, boordevol heerlijke recepten!


Wat ga je als eerste maken?

Productspecificaties

Categorie
IJsmaker
Kleur
Zwart/grijs
Productgewicht
6,4 kg
Productafmetingen (cm)
H:40,5 x B:16,5 x D:27
Inhoud
3 x 473 ml
Vaatwasserbestendige onderdelen
Ja
Vooringestelde functies
Ice Cream (ijs), Light Ice Cream (licht ijs), Gelato (Italiaans ijs), Sorbets|Smoothiebowls, Milkshakes, Mix-in (extra toevoegsels)
Garantie
2 jaar
Wattage
800 W
Afmetingen kuip
H: 10,8 cm x B: 11,4 cm x D: 11,4 cm
Capaciteit kuip
500 ml
Barcode
0622356243391

Wat zit erbij

Ninja CREAMi Ice Cream & Frozen Dessert Maker NC300UK - favorable buying at our shop (5)

  • 800 W Motorbasis
  • 3 x Dessertbakjes met vershouddeksels
  • 1 x Buitenkom en deksel
  • 1 x Spatel
  • Instructieblad
  • Snelstartgids
  • Receptengids

Veelgestelde vragen

Gebruikershandleidingen

Ninja CREAMi Ice Cream & Frozen Dessert Maker NC300UK -  favorable buying at our shop (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5934

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.